П'ятниця, 31 травня 2019 11:44

КрАЗ виготовив велику партію 10-кубових автозаправників

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, наразі «АвтоКрАЗ» завершує виконання одного з контрактів на постачання авто- паливозаправників українському споживачеві.

«АвтоКрАЗ» виготовив партію 10-кубових автопаливозаправників на базі шасі КрАЗ-63221. Автомобілі працюватимуть в автопарку компанії «Укргазвидобування», що входить до групи НАК «Нафтогаз України». Наразі виробник завершує виконання контракту на постачання спецтехніки.

АПЗ має шасі стандартної комплектації з колісною формулою 6х6. Автомобіль має кабіну капотного типу з додатковим опалювачем, сидіння обладнані пасками безпеки. Під капотом автопаливозаправника на базі шасі КрАЗ-63221 встановлений 375-сильний двигун, що відповідає екологічним нормам Євро-5. В парі з силовим агрегатом працює 9-ступенева механічна коробка передач.

На АПЗ встановлено односекційну, калібровану цистерну АЦ-10-63221 із сигналізатором наповнення. Вона призначена для перевезення палива усіма видами доріг при температурі повітря від −40°С до +45°С. Як повідомили SpecMachinery.com.ua, АПЗ виготовлені у партнерстві з Вінницьким «45-й експериментальним механічним заводом».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: