Четвер, 23 травня 2019 10:14

Mercedes-Benz почала серійне виробництво нового Actros

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, перший автомобіль нового покоління зійшов з конвеєра на заводі у місті Верт-ам-Райн.

На найбільшому заводі Mercedes-Benz з виробництва великовантажних автомобілів, що розташований у німецькому місті Верт-ам-Райн, виготовили перші вантажівки Actros нового покоління. Першим з конвеєра зійшов автомобіль версії 1851 LS 4x2 у кольорі сапфіровий синій, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі автовиробника.

Підготовка до початку виробництва нового покоління Mercedes-Benz Actros розпочалось ще в 2014 року. Задля створення оптимального виробничого процесу використовувались новітні технології, в тому числі віртуальна реальність (VR). З її допомогою вдалось візуалізувати виробничу лінію та зробити процес збирання авто максимально ефективним.

Через більшу технологічну складність автомобіля почали застосовуватись нові виробничі процеси. Наприклад, мультимедійний кокпіт перед монтажем окремо збирають та тестують. Також з’явились нові стенди для калібрування MirrorCam, що прийшли на зміну стандартним дзеркалам заднього огляду.

З моменту своєї появи в 1996 році, вантажівки Mercedes-Benz Actros розійшлись по всьому світу накладом понад 1,2 млн. екземплярів. Нове покоління вантажного автомобіля може похвалитись низкою цікавих інновацій. В автомобілі є напівавтоматичний автопілот, який за певних умов може самостійно керувати автомобілем, його прискоренням та гальмуванням. Вже згадані MirrorCam представляють собою камери заднього огляду, розташовані з боків автомобіля – зображення з них потрапляє на 15-дюймові екрани в кабіні водія.

Завод Mercedes-Benz у німецькому місті Верт-ам-Райн побудували в 1963 році. Щодня з його конвеєра сходить до 470 вантажівок. На заводі працює понад 10 тис. працівників.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: