Вівторок, 28 травня 2019 19:19

Влітку в Києві представлять новинки KrASZ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на літній сільгоспвиставці в Києві будуть представлені новий паливозаправник KrASZ-M5С5Т1, а також сільськогосподарський самоскид KrASZ.

Про це SpecMachinery.com.ua розповіли в прес-службі компанії АІС. І паливозаправник, і самоскид – є розробкою кременчуцького ВО «Авто-Холдинг».

Автопаливозаправник KrASZ-M5С5Т1 базується на шасі МАЗ 5340 і призначений для транспортування, короткочасного зберігання і заправки світлими нафтопродуктами щільністю не більше 0,83 т/м3 автомобілів, різних механізмів і машин з одночасним вимірюванням об'єму виданого палива.

Обсяг цистерни становить 10 куб. м. Корпус цистерни виготовлений з листової сталі, і розділений на дві рівні частини, що дозволяє перевозити одночасно різні види пального. Завдяки особливій конструкції, підтримується постійний температурний режим, що зводить до мінімуму ймовірність випаровування і загоряння суміші – передає SpecMachinery.com.ua.

Машина має насосну установку, привід якої здійснюється від коробки відбору потужності, а також пістолет, лічильник рідини, фільтр очищення палива, з'єднувальні шланги діаметром 20 мм.

Перша така машина була виготовлена ​​восени 2018 р., потім проводився ряд демопоказів.

Самоскид KrASZ вантажопідйомністю 4,4 т виконаний на шасі «Газон Next». Як розповіли в компанії, цей середньотоннажний автомобіль має високу функціональність, а також європейський рівень надійності і комфорту.

Самоскид має металеву вантажну платформу з висотою бортів 90 см і тристороннє розвантаження. Він пристосований для експуатації на всіх типах дорожнього покриття.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: