Вівторок, 02 квітня 2019 18:01

Партію Renault Master обладнали термокапсулами

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, вітчизняними майстрами реалізований ще один проект - відразу 16 автомобілів Renault Master оснастили холодильним обладнанням для тимчасового зберігання продуктів харчування та доставки по всій Україні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, проект виконаний компанією Polycar для великого дистриб'ютора продуктів харчування.

Як розповіли в компанії-виробнику, оскільки автомобілі призначені для перевезення продуктів харчування на далекі відстані, то всередині кузова було необхідно тривале підтримання температурного режиму в межах від -10 ° C до + 10 ° С. За створення цієї температури відповідає холодильне обладнання Thermal Master T1400RH3, а для того, щоб підтримувати її тривалий час в кузові була створена ізотермічна термокапсула.

Внутрішня обшивка капсули виконана з алюмокомпозитного матеріалу, підлога також має шар термоізоляції, верхнє покриття виконано з листів рифленого алюмінію, додатково по периметру виконана отбортовка з листів рифленого алюмінію, для захисту нижньої частини стін від механічних пошкоджень.

У стельової частини розташовуються Led-світильник і внутрішній блок холодильного обладнання.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на сьогоднішній день автомобілі вже надійшли в дилерські пункти компанії в різних містах і приступили до виконання поставлених перед ними завдань.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: