Понеділок, 01 квітня 2019 12:47

Daimler придбав провідного розробника систем автономного водіння

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Daimler Trucks купує контрольний пакет акцій однієї з провідних компаній в області рішень по автономному водінню Torc Robotics. Метою є створення технологічного центру з розробки рішень для автоматизованих вантажівок.

В рамках угоди команда Torc Robotics буде тісно співпрацювати з розробниками Daimler Trucks, зокрема, з групою досліджень і розробок Daimler Trucks North America (DTNA) - передає SpecMachinery.com.ua.

Torc Robotics продовжить розробку програмного забезпечення для самостійного водіння Asimov і випробування на своєму заводі в Блексбурзі. У той же час DTNA сконцентрується на подальшому розвитку технології автономного водіння для важких вантажівок в своєму Центрі досліджень і розробок Automated Truck в Портленді. Команда DTNA працює над шасі вантажного автомобіля, що буд ідеально підходити для автономного водіння, зокрема, для резервування систем, необхідних для забезпечення максимального рівня надійності і безпеки.

«Долучення Torc Robotics до сім'ї Daimler Trucks створює унікальну команду, яка має на меті поставити високоавтоматизовані вантажівки на дорогу. Daimler Trucks і Torc Robotics прекрасно доповнять один одного з точки зору ресурсів, досвіду і навичок. Ми сформуємо ідеальне поєднання досвіду Torc Robotics в області розробки програмного забезпечення та нашого досвіду в постачанні надійних і безпечних вантажних автомобілів», - зазначив член ради директорів Daimler AG, відповідальний за вантажні автомобілі і автобуси Мартін Даум.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: