Субота, 30 березня 2019 11:12

MAN представить машини для екстрених служб

На виставці RETTmobil компанія MAN покаже свої новинки для екстрених служб: автомобілі швидкої медичної допомоги на базі TGE і пожежні машини на основі моделей TGL і TGM.

RETTmobil є головною європейською виставкою техніки для екстрених служб. Саме на цьому майданчику MAN вперше продемонструє мобільні версії швидкої допомоги інтенсивної терапії на базі свого фургона TGE у виконанні від фірм Ambulanz Mobile і Wietmarscher Ambulanz-und Sonderfahrzeug (WAS).

На відкритому майданчику, також вперше, MAN представить пожежні машини: MAN TGL в якості середньорозмірний насосної станції (MLF) від Schlingmann і MAN TGM - комбінована насосна станція для рятувальних операцій (HLF 20) від Rosenbauer.

MAN TGE для аварійних служб буде вперше представлений на цій виставці. Спецмашини на базі TGE відрізняє установка двигуна потужністю 177 к.с. і 8-ступінчаста автоматична коробка передач - дві опції, які вкрай важливі для транспорту використовуваного аварійними службами.

У стандартну комплектацію транспортних засобів входить система екстреного гальмування - абсолютно нова функція в цьому класі транспортних засобів, що забезпечує безпеку як персоналу аварійної служби, так і пацієнтів в екстремальних ситуаціях. Крім того, застосований широкий спектр систем допомоги водієві, полегшуючи його роботу і дозволяючи йому зосередити більше уваги на дорожній ситуації.

Додатково автомобілі можуть бути оснащені такими системами як Lane Guard System, Adaptive Cruise Control і адаптивні фари. Головні фари з LED технологіями - ще опціонне оснащення, яке збільшує безпеку пересування особливо в нічний час і в умовах обмеженої видимості.

Моделі TGE оснащуються системою клімат-контролю, включаючи автономні системи обігріву. Все для того щоб гарантувати комфортні умови перебування в транспортному засобі незалежно від погоди. Передбачено, що всі базові шасі будуть доступні з усіма типами приводів: переднім, заднім і повним.

Пожежні машини MLF базуються на шасі вантажівок MAN TGL 8.180 або TGL 8.220 з дворядною кабіною розрахованою на екіпаж з 6 чоловік. Для насосної станції HLF 20 задіяно шасі вантажівки MAN TGM. Список можливих опцій цієї машини більш широкий. Так можна замовити машину як приводом 4x2, так і 4х4. Повна маса шасі від 13 до 18 тонн. Залежно від моделі потужність двигуна може становити 250, 290 або 320 к.с. (Євро 6) та 340 к.с. (Євро 5).

Дані вантажівки комплектуються автоматизованими коробками передач MAN TipMatic Emergency зі спеціальними настройками для використання в екстрених службах. Альтернативно може бути запропонована автоматична коробка передач Allison з ретардером для MAN TGM Євро-6.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: