Понеділок, 18 березня 2019 17:18

Renault Trucks четвертий рік поспіль відзначає зростання

До кінця 2018 року загальний обсяг замовлень Renault Trucks склав 54 868 автомобілів, що на 10% вище в порівнянні з попереднім роком - повідомили в прес-службі виробника.

Для Renault Trucks 2018 став четвертим поспіль роком нарощування річних продажів. Виробник оголосив про зростання обсягів реалізації на 7,6% в сегменті автомобілів середньої і великої вантажопідйомності і на 15% в сегменті легких комерційних автомобілів - передає SpecMachinery.com.ua.

На динамічному європейському ринку автомобілів вантажопідйомністю понад 6 тонн (зростання 4,2%) обсяги поставок Renault Trucks виросли на 7,6%. Це призвело і до невеликого збільшення частки ринку - на 0,1 пункту, або до 8,5%.

У сегменті автомобілів понад 16 тонн частка ринку Renault Trucks в Європі зросла на 0,2 пункту і досягла 8,9%.

Частка ринку в сегменті автомобілів вантажопідйомністю від 6 до 16 тонн зменшилася на 0,3 пункту і склала 6,2%. Зниження показників на 3,8% обумовлено припиненням поставок моделі Renault Trucks D cab 2m. Однак порівняння значень за порівнянними параметрами показує, що охоплення ринку не змінилося.

У 2018 році компанія Renault Trucks зазначила рекордне збільшення продажів вантажівок з пробігом: було замовлено 8 500 автомобілів, що свідчить про зростання на 23%. Напрямок обслуговування вантажівок з пробігом також показує високу ефективність, багато в чому за рахунок виконання робіт за гарантійними зобов'язаннями в рамках програми Selection: ступінь проникнення на ринок склала 18%, збільшившись на 6 пунктів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: