Четвер, 14 березня 2019 17:09

Вітчизняні майстри виготовили повнопривідну «аварійку» на базі Isuzu

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Україні реалізовано ще один цікавий проект фургона на базі повнопривідного шасі зарубіжного виробництва.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в були завершені роботи по створенню автомобіля аварійно-рятувальної служби на базі повнопривідного шасі Isuzu NPS75.

Замовником виступила Київська служба порятунку КАРС, автомобіль призначений для перевезення бригади водолазів і їх обладнання до місць проведення аварійно-ремонтних або рятувальних робіт.

Як розповіли у вітчизняній компанії Polycar, виробнику кузовного обладнання, технічні характеристики і габарити шасі Isuzu NPS75 дозволили встановити фургон з габаритними розмірами 5000х2200х2200 мм.

Кунг розділений на два відсіки: пасажирський на 4 місця і технологічний (з'єднані дверима), з боків передбачені технологічні ніші.

Каркас виконаний з металевих профілів, зовнішня обшивка з алюмокомпозитного вологостійкого матеріалу. Верхня частина кузова виконана з скосами для зменшення опору гілок і дерев при русі.

У комплектації машини автономний обігрівач, переговорний пристрій для зв'язку з водієм, тоновані вікна, LED-освітлення.

Технологічний відсік оснащений слюсарним столом з лещатами і верстатом для заточки, стелажами для обладнання та інструментів, LED-ліхтарями та ін.

Крім того, в наявності висувна драбина в задній частині кузова, бічний захист, установка СГУ, лебідка.

Автомобіль Isuzu NPS75 з фургоном для аварійно-рятувальної бригади вже передано представникам рятувальної служби.

Як зазначає SpecMachinery.com.ua, в останні роки відзначається велика кількість подібних (а також в корені відрізняються) проектів в Україні. Кожен - по-своєму унікальний. І в кожного разу майстри демонструють різноманітність можливостей, технологій та інженерної думки - тут, в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: