П'ятниця, 14 грудня 2018 11:21

В Україні з’явились дизайнерські тягачі Volvo

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Україні з’явились тягачі лімітованої серії Globetrotter Club Argentina Edition – Volvo FH Argentina та Volvo FH Tango.

Ці високотехнологічні вантажівки доступні у двох ексклюзивних кольорах – S91611 Water Blue або S98664 Blue. А на додаток до фантастичного зовнішнього вигляду вони мають провідні технічні характеристики – передає SpecMachinery.com.ua.

Обидві моделі – це  сідельні тягачі 4х2. Шасі – середньої висоти, висока кабіна, задня пневмопідвіска. Машини обладнані моторним гальмом VEB+, включаючи клапан EPG; автоматизованою 12 ст. КП I-Shift. Маса автопоїзду – 100 т.

Модель Volvo FH Argentina обладнана двигуном потужністю 500 к.с. повна маса

автопотягу складає до 56 т. У моделі Volvo FH Tango двигун 460 к.с., повна маса автопотягу – 44 т.

Вантажівки оснащені розумними інноваціями і рішеннями, які забезпечать додаткові часи безвідмовної роботи і продуктивність водія. В оснащення можуть бути включені найбільш успішні і передові функції та інновації, такі як I-Shift і Volvo Engine Brake+.

До того ж ті, хто придбає вантажівки лімітованої серії Volvo FH Argentina або Volvo FH Tango – зможуть вирушити у захоплюючу подорож до Аргентини.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: