Понеділок, 07 березня 2022 08:45

Українські десантники знищили велику кількість техніки ворога на Луганському напрямку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зокрема, підтверджено знищення 8 ворожих БМП, 1 МТЛБ, Уралу, позашляховика та чималої кількості артилерійських систем

На Луганському напрямку точилися запеклі бої. Противник намагався просунутися вперед і захопити українські міста та села, а також здійснював численні спроби прориву нашої оборони на більшості напрямків та активно застосовував артилерію.

Українські десантники вправно відбивали усі атаки агресора та вели ефективну контрбатарейну боротьбу з рашистськими артилерійськими розрахунками, що обстрілювали житлові квартали українських населених пунктів.

Окрім цього, в районі Сєвєродонецька, підрозділи військової частини не дають російській навалі підійти до міста.

Воїни-десантники стійко утримували свої позиції, завдаючи втрат противнику, та здійснили кілька успішних контратак. У підсумку окупанти зазнали втрат в живій силі, зокрема, 8 БМП, 1 МТЛБ, вантажівку Урал, позашляховик та артилерійські системи (кількість уточнюється).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, десантно-штурмові війська Збройних Сил України продовжують героїчно та мужньо стримують широкомасштабну збройну агресію проти України, завдаючи клятим окупантам значних втрат.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: