Субота, 28 листопада 2020 21:00

Десантникам запропонували концепт нового колісного транспортера

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українська приватна компанія «КВП «Інгуар» презентувала командуванню Десантно-штурмових військ ЗС України концепт універсальної платформи переднього краю.

Транспортер переднього краю (ТПК) може бути десантований з літака, має унікальну прохідність, а саме кут підйому 60 град. та кут бокового крену 45 град. Відзначимо, що до цього часу техніка, що випробувалась ЗСУ, мала максимальний кут підйому 30 град. та боковий кут крену 20 град.

Окрім максимальної швидкості в 180 км/год, в «КВП «Інгуар» стверджують, що транспортер може рухатися по бездоріжжі зі швидкістю до 100 км/год, на якій підвіска витримує падіння з півтораметрової висоти при повному завантаженні: 10 бійців + повний бойовий комплект.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, підприємство планує виготовити перший зразок магини для Сил Спеціальних операцій та Сухопутних військ ЗС України. Стверджується, що платформа матиме відносно низьку вартість та широкий діапазон застосування: перевезення особового складу, перевезення вантажів та евакуації поранених, мінометного розрахунку, снайперських підрозділів, ПТРК підрозділів, підрозділів розвідки для військ ППО.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: