Неділя, 18 липня 2021 12:08

Черкащина отримала 35 нових «швидких»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Черкаський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав 35 нових сучасних автомобілів швидкої медичної допомоги.

Автівки виготовив та передав медикам провідний український виробник медичного  спецтранспорту – ТОВ «Автоспецпром».

Черкаські медики отримали дві «швидкі» типу А2, 18 типу В та 15 типу С (реанімобілі).

Перші призначені виключно для транспортування пацієнтів, у стані яких не передбачають екстрених змін. Автівки типу В розроблені та обладнані ще й для здійснення основного догляду та нагляду за пацієнтом.

Тоді як реанімобілі – це майже лікарня на колесах, де, окрім транспортування, лікарі здійснюють ускладнений медичний догляд, у тому числі реанімаційні заходи.

«Швидкі» типів В та С цілковито пристосовані для транспортування пацієнтів з важким перебігом коронавірусної хвороби. Вони мають на борту цілий арсенал засобів дихальної підтримки, включно з кисневими балонами. Реанімобілі також оснащені апаратами ШВЛ.

6 із 18-ти «швидких» типу В є повнопривідними, а отже підходять для пересування бездоріжжям.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, усі машини виготовлені на базі Citroen Jumper. Виробник запевняє, що вони мають найсучасніше медичне обладнання й повністю відповідають держстандарту, який регулює вимоги до «швидких».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: