Четвер, 17 червня 2021 11:41

Представили оновлений Fiat Ducato

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, слідом за IVECO Daily отримав низку якісних оновлень і популярний комерційний фургон Fiat Ducato.

Зовнішні відмінності новинки від дорестайлінгових попередників мінімальні: спереду з'явилася решітка з масивними поперечками і великим написом «Fiat» замість традиційної емблеми. Також місце звичайних галогенових фар відтепер зайняла світлодіодна оптика.

Натомість інтер'єр кабіни Fiat Ducato пережив більш серйозні зміни.

Загальна архітектура передньої панелі залишилася колишньою, але центральне місце на консолі тепер займає великий сенсорний десятидюймовий дисплей мультимедіасистеми із розширеним функціоналом.

Також Ducato отримав нове кермо меншого розміру. Спинка сидіння центрального пасажира відтепер трансформується в зручний зсувний столик.

Просунувся Ducato і в плані електронних систем. У новій версії його можна оснастити адаптивним круїз-контролем, системою утримання в смузі та асистентом руху в заторах. Також тепер доступні USB-порти типів А і С, електричне стоянкове гальмо та система безключового доступу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, щодо технічного оснащення, то тут серйозних змін не відбулося, хоча повідомляється, що всі доступні для Ducato двигуни стали більш економічними.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: