П'ятниця, 04 червня 2021 11:59

Представили оновлений IVECO Daily із пневматичною підвіскою

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, провідний світовий виробник вантажних автомобілів виводить на ринок модель IVECO Daily Air-Pro.

Компанія IVECO вже втретє оновлює модельний ряд Daily. Слідом за Fiat Ducato опційну пневматичну підвіску отримала і ця модель. Про наявність пневмопідвіски має свідчити маркування Air-Pro.

На IVECO Daily пневмопідвіска заявлена ​​як адаптивна, здатна працювати в повністю автоматичному режимі і підлаштовуватися під поточні дорожні умови. При цьому у водія є можливість зробити її жорсткішою або м'якшою - регулятор у вигляді шайби розташований ліворуч від керма на місці підстаканника.

Пневматична підвіска дозволяє опустити кузов для полегшення навантаження-розвантаження, при цьому потрібну висоту можна занести в пам'ять бортового комп’ютера.

Застосування пневмопідвіски, за словами виробника, дозволило знизити рівень вібрацій в салоні на 25% і зменшити ухил в поворотах на 30%.

Лінійка дизельних двигунів Daily адаптована під фінальну редакцію норм Євро 6. 2,3-літровий турбодизель F1A тепер пропонується у варіантах на 116 і 156 к.с., 3,0-літровий F1C - 160 і 207 к.с. 3,0-літрова метанова версія потужністю 136 к.с. також доступна.

IVECO Daily отримав нову 6-ступінчасту механічну коробку передач, причому в парі з 2,3-літровим мотором у неї таке ж велике зчеплення, як і в парі з 3,0-літровим. Інтервал заміни масла в МКП збільшений до 350 тисяч км.

Косметичних змін небагато. Зовні це в черговий раз перемальована радіаторна решітка: на зміну «пікселям» зразка 2019 року прийшли три хромовані «струни».

У салоні з'явилися повністю нові крісла з піноматеріалом, що володіє ефектом пам'яті, і з більш розвиненою бічною підтримкою. Довжина подушки збільшена на 20 мм, а висота передньої секції - на 15 мм - довгоногим водіям сидіти на такому кріслі буде зручніше.

Переглянутий дизайн зовнішньої бічної пластикової панелі під сидінням, на якій розташовані регулювання - вони тепер менше заважають водієві при вході-виході.

До мультимедійної системи IVECO Daily доданий голосовий помічник Driver Pal на базі асистента Amazon Alexa, він дозволяє, не відриваючись від керма, задавати параметри навігації, спілкуватися з іншими водіями, підключеними до системи, і отримувати поради щодо економного водіння.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажні параметри IVECO Daily не змінилися: повна маса варіюється в діапазоні від 3,5 до 7,2 т, колісна база - від 3520 до 5100 мм, обсяг вантажного відсіку фургона - від 12 до 19,6 кубометра.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: