Четвер, 03 червня 2021 12:32

Енергетики Західної України отримали всюдиходи 4х4 на базі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для великої енергетичної компанії на Західній Україні Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив два бригадних автомобілі на базі повнопривідного шасі 4х4 IVECO DAILY 55 SW з дубль-кабіною (6+1 місць).

Ці компактні мобільні майстерні призначені для транспортування персоналу та обладнання.

В якості базових автомобілів для монтажу фургонів мобільних майстерень використані повнопривідні шасі IVECO DAILY 55 SW 4х4, що володіють чудовими експлуатаційними і сервісними характеристиками для роботи в умовах складного бездоріжжя.

Машини зі здвоєною 7-місною кабіною мають дизельний двигун, потужністю 180 к.с. та обсягом 2998 см3, з турбокомпресором та проміжним охолодженням. Колісна формула - 4х4, а повна маса досягає 5,5 т. Допустиме навантаження на передню/задню вісь - 2,45/3,7 т

Конструкція фургону - каркасно-зварна зі сталевого профілю. Зовнішня обшивка (борт, дах, передня і задня стінки) - сендвіч-панель -пластик, армований скловолокном з гель-коут покриттям 0,5 мм і пінополістирол 40 мм.

Внутрішня обробка - бакелітова фанера 10 мм. Підлога - лист оцинкований 0,8 мм і сталевий рифлений 3 мм.

У фургоні є вікно, шафа для змінного одягу та інструменту, диван рундучного типу, складаний стіл.

Зовні фургон мобільної майстерні обладнаний металевим багажником на даху вантажного відсіку і сходами на задніх дверях вантажного фургона.

Мобільна мастерня на базі IVECO DAILY 55 SW від Заводу спецтехніки «Техкомплект» додатково обладнана електричною тяговою лебідкою Dragon Winch DWT 20000 HD.

Крім того, автомобіль укомплектований домкратом, набором ключів, аптечкою, вогнегасником та знаком аварійної зупинки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, особливістю цієї поставки є установка на машинах спеціального силового багажника, розрахованого на навантаження в 300 кг, укомплектованого поворотними кріпленнями фіксування вантажів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: