Четвер, 29 квітня 2021 11:08

В Україні з’явились китайські електричні позашляхові гольфкари

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Україні офіційно з’явились повнопривідні електрокари і гольфкар торгової марки Eagle – одного з найбільших виробників в Китаї.

Як SpecMachinery.com.ua розповіли представники компанії-дилера в Україні, електромобіль передбачає абсолютно нові стандарти використання і здешевлення обслуговування транспорту.

Корпорація Suzhou Eagle Electric Vehicle Manufacturing Co. LTD була заснована в 1999 році. Компанія спеціалізується на дизайні і виробництві 4-колісних автомобілів, включаючи електричний гольфкар, шаттл для персоналу, електричні вантажівки та інші транспортні засоби. Автомобілі експортуються більш ніж в 20 країн світу.

В Україні дилер представляє дво- та чотиримісні автомобілі. Є також спеціальна модель, укомплектована позашляховими шинами, переднім бампером і гідравлічної лебідкою. Такий автомобіль прекрасно підійде для любителів полювання і риболовлі, для лісгоспів і мисливських господарств, а також для корисного захоплюючого дозвілля.

Електромобілі Eagle оснащені сонячною батареєю, яка значно збільшує час роботи без підзарядки акумулятора та запас ходу. Також пропонується великий перелік додаткового обладнання, що істотно підвищує рівень комфортності.

Тож, сьогодні в Україні можна знайти наступні моделі електрокарів:

  • Електромобіль 2-місний EG2020T04 (зі збільшеним кліренсом)
  • Електромобіль 4-місний EG2040Т (зі збільшеним кліренсом)
  • Позашляховий повнопривідної електромобіль EG6020A4D



Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: