Четвер, 08 квітня 2021 10:48

Вітчизняний виробник представив комунальний спецавтомобіль

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Polycar створила спеціалізований автомобіль для проведення реагентних робіт на базі Isuzu NPS 75.

Нова розробка вітчизняного виробника має вузькоспеціалізоване призначення. Застосовуватися такий транспортний засіб може лише в комунальній сфері, оскільки з його допомогою спеціалізовані бригади проводять реагенті роботи на лініях водопостачання.

Замовником в даному випадку виступило підприємство «Київводоканал».

У якості базового шасі для даної спецтехніки використане вантажне авто марки ISUZU NPS-75 L-K, на основі якого виготовлена ​​конструкція, що складається з декількох відсіків: пасажирського, технологічних ніш і резервуара-накопичувача для води.

Основою для надбудови є сталевий зварний підрамник, на ньому встановлений фургон зі стінами і дахом з подвійною обшивкою (внутрішня – композит, зовнішня – металокомпозит) та термоізолюючим прошарком.

Таке поєднання матеріалів забезпечує всій конструкції необхідний рівень міцності, вологостійкості і несприйнятливості до погодно-кліматичних умов.

У пасажирському відсіку передбачено 2 сидіння для перевезення персоналу (4 особи), є стіл, освітлювальна мережа, засіб зв’язку з кабіною водія та шафа для одягу з обігрівачем.

Машина в стандартній комплектації оснащена 4-тактним, 4-ціліндровим дизельним двигуном, потужністю 155 к.с., механічною коробкою передач, колісною формулою 4Х4.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вузька спеціалізація даного різновиду спецтехніки, оснащення всім необхідним та відмінні експлуатаційні властивості автомобіля гарантують можливість її довгострокового і ефективного використання в галузі водопостачання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: