Четвер, 01 квітня 2021 12:18

Стали відомі подробиці про новий Mercedes-Benz eSprinter

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Mercedes-Benz Vans розкрила плани щодо виробництва наступного електровена eSprinter.

Новий eSprinter, як повідомляє прес-служба компанії, буде випускатися на підприємствах в Чарльстоні (штат Північна Кароліна) в США, а також в Дюссельдорфі і Людвигсфельді, в Німеччині.

В рамках підготовки до виробництва новинки Mercedes-Benz планує інвестувати в кожен із зазначених майданчиків близько 50 млн євро. Сумарний обсяг інвестицій в розробку нового покоління eSprinter становитиме 350 млн євро.

Нинішній eSprinter випускається в Дюссельдорфі на одній лінії зі «звичайним» Sprinter і оснащується традиційними двигунами внутрішнього згоряння. Такого ж принципу - одночасного виробництва обох версій моделі - Mercedes буде дотримуватися на заводах в Чарльстоні і Людвигсфельді щодо нового покоління вена.

Подібний принцип, як заявляють в компанії, дозволить в майбутньому гнучко реагувати на мінливі запити того чи іншого ринку. В основу конструкції нового eSprinter ляже, нагадаємо, розроблена не так давно фірмова електроплатформа EVP (Electric Versatility Platform).

Новий електровен буде випускатися у вигляді суцільнометалевого фургона, а також шасі, що дозволить створювати на його базі найрізноманітніші автомобілі спеціального призначення, включаючи машини швидкої допомоги, кемпери, а також рефрижератори.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, старт виробництва нового Mercedes-Benz eSprinter намічений на друге півріччя 2023 року.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна, завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: