Субота, 16 травня 2020 11:23

Opel представив свій перший комерційний електромобіль

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, прийом замовлень на новинку відкриється цього літа, поставки почнуться протягом року.

Дотримуючись стратегії PACE!, Opel продовжує електрифікувати свій модельний ряд. Днями компанія представила перший комерційний автомобіль без ДВС. Vivaro-e побудований на французькій модульній платформі EMP2. При цьому оснащується він електромотором на 136 к.с. та 260 Нм - таким самим, як у хетчбека Corsa-e. Він дозволяє розвинути максимальні 130 км/год. Певно, від легкового електрокара фургону дісталася і батарея на 50 кіловат-годин, якої в даному випадку вистачає на 230 кілометрів шляху за циклом WLTP. Також передбачений блок акумуляторів ємністю в 75 кіловат-годин, що збільшує дальність пробігу на 100 кілометрів.

В Opel особливо відзначають, що в плані корисного навантаження електричний Vivaro лише трохи поступається дизельному (1275 кг проти 1405 кг). Сімейство легких комерційних електромобілів включає кілька модифікацій довжиною в 4,6, 4,95 і 5,3 метра. Найпрактичніший вміщує 6,6 кубометра вантажу. Як і у випадку з паливними версіями, для Vivaro-e передбачені різні асистенти водіння, сучасна мультимедійна система, проекційний дисплей.

Прийом замовлень на електромобіль відкриється цього літа, поставки почнуться протягом року. Вийшовши на ринок, новинка складе конкуренцію моделям на кшталт Mercedes-Benz eVito та Nissan e-NV200. У 2021 році Opel випустить повністю електричний Combo-e.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: