Неділя, 29 березня 2020 19:13

Ford готує до виробництва нову електричну модель

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, прем'єра «зеленої» версії Transit очікується в кінці 2021 року.

Ford поділився тизером нового Transit, який отримає повністю електричну силову установку і прийде на ринок США і Канади в 2022 році. Швидше за все, новий автомобіль буде показаний в кінці 2021 року.

Поява електричного Transit - один з етапів трирічної програми електрифікації модельного ряду, яка обійдеться автовиробникові в 11,5 млрд доларів. На додаток до фургону, електричний модельний ряд включатиме раніше представлений кросовер Mustang Mach-E та електричний пікап F-150.

Поки немає подробиць про силову установку для нового Transit. Але відомо, що електрична модифікація буде запропонована в декількох варіантах, включаючи довгу базу та високий дах.

Особлива ставка в бізнесі робиться на корпоративних клієнтів, для них спеціально передбачені корисні нововведення. Наприклад, збір даних водіння Ford Telematics, онлайн-відстеження маршруту та дистанційна діагностика автомобіля.

Електричні фургони будуть оснащені системами попередження про зіткнення, розпізнавання пішоходів, екстреного гальмування і управління рухом. Заряджати електромобілі можна буде на станціях мережі Ford.

Тим часом, фургон з двигуном внутрішнього згоряння користується хорошим попитом на американському ринку. Та й не тільки на американському - за даними Carsalesbase, в 2019 році Transit продав майже 154 тис. примірників моделі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: