П'ятниця, 22 листопада 2019 17:34

JCB представила новий компактний навантажувач

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка оснащена двигуном, що дозволяє економити до 10% пального у порівнянні з поточною версією моделі.

JCB запустила новий 403 AGRI Smart Power, більш компактний і економічний, але не менш продуктивний колісний навантажувач, який повинен зайняти гідну позицію в аграрному і комунальному секторі.

JCB 403 AGRI Smart Power оснащений оновленим 1,5-літровим дизельним двигуном Kubota V1505 потужністю 19 кВт (25,5 к. с.), який використовується в поточній версії навантажувача 403 AGRI. Крутний момент залишився незмінний – 91,6 Нм при 2200 оборотах.

За повідомленнями виробника, випробування показали, що новий двигун економить до 10% палива. А оскільки його потужність нижче європейських норм викидів стандарту V, то немає необхідності у встановленні обладнання для подальшої очистки викидів, яке збільшило б витрати на силовий агрегат і вплинуло на вартість володіння машини, тому він залишається високопродуктивним навантажувачем за конкурентноздатною ціною.

Як і у випадку з колісними навантажувачами більшої місткості, для ультра-компактної моделі 403 AGRI Smart Power, JCB використовує перевірені компоненти від світових виробників, де в якості гідравліки застосовується Bosch, мости від ZF і двигун Kubota. Все це доповнюють спроектовані і сконструйовані JCB шасі, навантажувальні важелі і кабіна.

JCB 403 AGRI Smart Power разом з шинами має ширину всього 1,1 м і висоту 2,2 м, що дозволяє йому проходити в найбільш вузьких і занижених місцях. Крім цього, колісний навантажувач JCB отримав новий складаний навіс кабіни FOC/ROPS власної розробки, що є ідеальним рішенням для операторів, яким необхідний доступ і робота всередині будівель, де є низькі дверні проєми, кроквяні конструкції або стелі. Щоб зменшити загальну висоту навантажувача до 1,84 м, купол-навіс можна опустити з землі або не виходячи з машини всього за 40 секунд.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: