П'ятниця, 19 липня 2019 12:46

В Україні з’явився новий вітчизняний виробник спецтехніки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія виробляє міні-екскаватори та навантажувачі на гусеничному ходу та на колісній базі.

В Україні з’явився новий виробник міні-техніки для будівництва та господарства. Компанія Mini Equipment Ukraine виготовляє міні-екскаватори та навантажувачі на гусеничному ходу та на колісній базі. Вони можуть використовуватись для вирішення задач під час будівельних та земляних робіт. Наразі модельний ряд виробника налічує чотири міні-екскаватори, навісний міні-екскаватор, призначений для встановлення та трактор або міні-трактор, та самоскид/навантажувач.

Останньою новинкою виробника є міні-екскаватор Мд-4. Це повноповоротний екскаватор обладнаний стандартним поворотним механізмом, здатним витримувати навантаження до 3500 кг. Також міні-екскаватор має поворотний механізм стріли, що у поєднанні з поворотом башні дозволяє змістити вісь копання та працювати у безпосередній близькості до перепони, наприклад, вздовж фундамента тощо. Модель використовується для прокладення комунікацій, ландшафтного дизайну, підготовки фундаменту глибиною до 1,7 м.

В цілому, техніка Mini Equipment Ukraine, в першу чергу, відрізняється мобільністю та компактністю, що дозволяє працювати навіть всередині приміщень та споруд.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: