Четвер, 13 червня 2019 13:29

В Києві випробовують робота-косарку Spider ILD02. Фото

Як повідомляє кореспондент SpecMachinery.com.ua, в цей час в Києві відбуваються практичні випробування роботизованого комплексу Spider ILD02.

Дистанційно керована машина для косіння схилів Spider ILD02 - це вже друге покоління косарок чеської компанії Dvořák, в якому продуктивність машини довели до рівня «важких» моделей – повідомляє кореспондент SpecMachinery.com.ua. І це дозволило Spider ILD02 завоювати безліч нагород у всьому світі за інновації.

Робот-газонокосарка Spider ILD02

Косарка здатна впоратися з густим чагарником, з дикоростучою і давно нескошеною травою, а також для підтримки паркових зон, що вимагають високої якості скошування. Що і випробовують зараз в районі київської Русанівки.

Завдяки унікальній системі ходової частини, машина може обслуговувати площі навколо водосховищ, річок, навколо дамб та інших водних споруд.

Як зазначив у розмові з кореспондентами SpecMachinery.com.ua, Михайло Гришко, директор компанії «Техновектор», яка представляє Spider в Україні: «Модель ILD02 має насичену базову комплектацію, ряд конструктивних нововведень і поліпшень. Косарка здатна замінити до 15 осіб з тримерами або косарками-кущорізами».

Робот-газонокосарка Spider ILD02

Нагадаємо, робот-газонокосарка Spider ILD02 вперше в Україні буда представлена в цьому році, про що ми докладно писали.

Робот-газонокосарка Spider ILD02




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: