Неділя, 09 червня 2019 16:42

На Агро-2019 в Києві представили робота-косарку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці агротехніки Агро-2019 в Києві була представлена ​​інноваційна розробка - робот-газонокосарка.

Дистанційно керована машина для косіння схилів Spider ILD02 - це вже друге покоління косарок чеської компанії Dvořák, в якому продуктивність машини довели до рівня «важких» моделей – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Косарка розроблена, в першу чергу, для косіння рослинності на нерівній поверхні (на схилах до 40-55 градусів) і в важкодоступних місцях. Зрозуміло, що вона працює і на звичайних рівних газонах.

Косарка здатна впоратися з густим чагарником, з дикоростучою і давно нескошеною травою, а також для підтримки паркових зон, що вимагають високої якості скошування.

Завдяки унікальній системі ходової частини, машина може обслуговувати площі навколо водосховищ, річок, навколо дамб та інших водних споруд.

В косарці працює двигун Kawasaki FS691V потужністю 24 к.с.

Ширина косіння становить 123 см, висота косіння – 9-14 см. Косарка здатна опрацьовувати до 7 тис. кв. м на годину.

Як зазначив у розмові з журналістами SpecMachinery.com.ua, Михайло Гришко, директор компанії «Техновектор», яка представляє Spider в Україні: «Модель ILD02 має насичену базову комплектацію, ряд конструктивних нововведень і поліпшень. Косарка здатна замінити до 15 осіб з триммерами або косарками-кущорізами».

Наразі, Spider ILD02 завоювала безліч нагород у всьому світі і є найбільш популярною моделлю з сімейства Spider.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: