Середа, 22 травня 2019 11:15

На базі КрАЗ зробили пересувну ремонтну майстерню

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, спеціальний автомобіль виготовили на замовлення великої металургійної компанії.

Компанія Polycar у співробітництві із заводом «АвтоКрАЗ» створила пересувну автомобільну ремонтну майстерню, створену на базі шасі КрАЗ 63221-05 На спецмашину, призначену для проведення технічних та ремонтно-відновлювальних робіт та перевезення бригади спеціалістів з ремонту, встановили бортову платформу, пасажирський відсік та крано-маніпуляторну установку, повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі Polycar.

Пасажирській відсік спецавтомобіля має шість посадкових місць, обладнаних пасками безпеки, відкидний стіл та розсувне вікно. Машину обладнано переговорним пристроєм з кабіною водія, аварійно-вентиляційним люком та автономним обігрівачем. Освітлення у пасажирському відсіку забезпечують два світлодіодних ліхтаря.

Бортова платформа, встановлена на автомобіль, має стальні борти з відкидними та зйомними механізмами та габарити (ДхШхВ) 4500х2500х800 мм. В підлозі є петлі для кріплення вантажів. Кран-маніпулятор здатен підіймати вантажі вагою до 5 т. Максимальний виліт стріли становить 8,25 м.

Пересувну автомобільну ремонтну майстерню виготовили на замовлення великої металургійної компанії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: