Середа, 17 квітня 2019 10:00

В Україні з’явилась нова лінійка електричних міні-навантажувачів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на ринок України виходить нова серія електричних мінінавантажувачів – MultiOne Emission Zero.

Про це SpecMachinery.com.ua, розповіли в прес-службі дилера MultiOne в Україні.

Як йдеться в повідомленні, іноваційність і прагнення задовольняти нагальні вимоги своїх клієнтів спонукали інженерів компанії розробити екологічну версію найпопулярнішої моделі 8-ї серії. Разом з тим була досягнута мета гарантувати машині з електричним приводом потужність, аналогічну дизельним міні-навантажувачам.

Особливостями нового повністю електричного навантажувача є 2 електродвигуни та свинцево-кислотний акумулятор з тривалим часом роботи ємністю 16,5 кВт год., новий трансмісійний насос, низькі експлуатаційні витрати.

Низький рівень шуму та відсутність вихлопних газів робить модель придатною для використання у приміщеннях з відсутньою чи обмеженою вентиляцією та суворими обмеженнями за рівнем шуму.

До стандартної комплектації MultiOne Emission Zero входить вмонтований зарядний пристрій, що дозволяє підживлювати і заряджати батареї будь-де, де є домашня електророзетка.

Максимальна швидкість машини становить 12 км/год. Гідронасос забезпечує потік в 35 л/хв. Максимальна висота підйому досягає 2,9 м; вантажопідйомність – 1088-1280 кг.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: