Вівторок, 13 листопада 2018 15:45

В Україні з'явився новий вітчизняний виробник навантажувачів

Україна є не тільки аграрною країною: крок за кроком в нашій країні налагоджуються (і відроджуються) виробництва техніки. В Україні налічується більше десятка виробників тракторів, і ми вже можемо похвалитися вітчизняним екскаватором-навантажувачем Elex. як повідомляє SpecMachinery.com.ua, недавно в Україні з'явився ще один вітчизняний виробник навантажувачів.

Так, на виставці «Комунтех-2018» група компаній TDC ( «ТДС Укрспецтехніка», «Логістик Машинері») представила продукцію власного виробництва - міні-навантажувачі під торговою маркою TDC.

Як розповів кореспондентам SpecMachinery.com.ua Руслан Губаєв, фахівець групи компаній TDC, власне виробництво міні-навантажувачів компанія запустила на початку 2018 року.

У конструкції використовується вітчизняна рама і ряд інших компонентів. Двигуни - Beinei - зроблені в Китаї, але за основу були взяті двигуни одного з провідних світових виробників - німецької компанії Deutz.

За словами виробника, за своїми технічними і експлуатаційними характеристиками двигуни Beinei повністю відповідає німецьким моторам, проте виграє перед ними своєю ціною.

«Навантажувачі вже пройшли серйозні випробування, і зарекомендували себе з найкращої сторони. На навантажувачі встановлюється «швидке» з'єднання Bob Tech. Тому заміна ковша на щітку, вила, екскаваторне обладнання або фрезу - забере у оператора лічені хвилини. TDC - це повноцінний помічник в господарстві », - розповів кореспондентам SpecMachinery.com.ua Руслан Губаєв.

На виставці було представлено два міні-навантажувача вітчизняного виробництва: TDC-901 і TDC-1201. У моделі TDC-901 вантажопідйомність становить 1050 кг, а у моделі TDC-1201 - 1250 кг.

Розповімо про них докладніше.

Міні-навантажувач TDC-901

Модель міні-навантажувача TDC-901 обладнана дизельним двигуном Beinei F4L912 з повітряним охолодженням потужністю 49 л.с. об'ємом 2,8 літра. Однак, нагадаємо, - встановлений може бути і двигун Xinchai.

Висота вивантаження становить 2260 мм; вантажопідйомність - 1050 кг. Гідронасос Sauer Danfoss забезпечує потік в 60 л / хв.

За словами виробника, міні характеризується поліпшеною ергономікою кабіни, що дозволить оператору виконувати свою роботу безпечно і в умовах підвищеного комфорту.

Міні-навантажувач TDC-1201

Модель полноповоротного міні-навантажувача TDC-1201 оснащується більш потужним двигуном Beinei F4L912 (або Xinchai) - на 63 к.с. і робочим об'ємом в 3,7 літра.

Вантажопідйомність машини становить 1250 кг з висотою вивантаження 2440 мм.

Гідросистема Sauer Danfoss забезпечує потік в 75 л/хв.

Як зазначає SpecMachinery.com.ua, подібні проекти однозначно сигналізують про позитивні процеси, які відбуваються в економіці України і в будівельній галузі, зокрема. Як ми вже розповідали - в Україну повертається будівельна техніка Case Construction, (на днях був відкритий потужний сервісний центр бренду); післязавтра під Києвом - відкривається новий центр Volvo CE.

І якщо раніше можна було чути лише про створення в нашій країні виробництва сільгосптехніки, то тепер ці процеси - добираються і до будівництва.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: