Середа, 16 лютого 2022 09:49

Mercedes-Benz Group будує демонстраційний парк зарядки електричних вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Mercedes-Benz Group займається розвитком інтегрованої екосистеми, включаючи комплексні консультаційні послуги та підходящу зарядну інфраструктуру, щоб створити найкращий спосіб забезпечити легкий спосіб у переході на електромобіль.

Разом з Netze BW Sparte Dienstleistungen, найбільшою мережевою компанією з виробництва електроенергії, газу та води в Баден-Вюртемберг, Networks BW GmbH, Mercedes-Benz Group створює демонстраційний зарядний парк для електричних вантажівок на своєму майданчику у Верт- на-Рейні у безпосередній близькості від свого Інформаційного центру додатків (BIC).

Таким чином, клієнти вантажних автомобілів можуть випробувати зарядні станції та концепції зарядки від різних виробників у режимі реального часу з використанням різних технологій, а також отримати консультації та рішення від експертів на місці для розробки зарядного рішення, що підходить для їх конкретного застосування.

Демонстраційний зарядний парк спочатку буде обладнаний п'ятьма зарядними станціями. Крім того, на даху зарядного парку планується встановити фотоелектричну систему, включаючи стаціонарне сховище акумуляторів, щоб забезпечити електропостачання зарядних станцій.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, парк буде запущено влітку цього року.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових комерційних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: