Вівторок, 03 серпня 2021 11:15

У Німеччині почали з'являтися автоматизовані парковки для вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, такі парковки повинні отримати спеціальні сертифікати TAPA

Стандарт TAPA TSR вводить вимоги до паркувальних майданчиків. Прикладом для його вивчення може слугувати стоянка Frechen на німецькому автобані A1, що недалеко від Кельна.

Модернізація об'єкта була здійснена з використанням технологій та обладнання компанії Bosch. В результаті зараз на стоянці є 40 паркувальних місць, для яких забезпечена цілковита безпека.

На об'єкті встановлено понад 20 камер дистанційного спостереження. Вони об'єднані і контролюються інтелектуальною системою управління. Периметр стоянки оточений бетонними блоками і високим парканом, який увінчує кілька рядів колючого дроту. Крім цього, вся територія відмінно освітлена.

В'їзд і виїзд вантажівок відбувається через КПП. Допуск і відкриття шлагбаума здійснюється автоматично після того, як система розпізнавання номерних знаків дасть добро.

Перебуваючи на парковці, водій може покинути її територію, і попрямувати в магазин або до знайомих. Але вхід і вихід для таких пішоходів здійснюється тільки через металеву поворотну хвіртку по пропуску, що унеможливлює доступ на стоянку для непрошених гостей.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, таким чином, парковка рівня TAPA Level 2 гарантовано дасть водієві спокійний відпочинок і повну безпеку для вантажу. Щоб забронювати місце на цій парковці, треба скористатися додатком або веб-сайтом Bosch Secure Truck Parking.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: