Неділя, 04 липня 2021 11:22

Представили новий кар’єрний самоскид

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Müller представила новий кар'єрний самоскид MDT430

Бразильський виробник будівельної техніки - компанія Müller нещодавно представила свій новий кар'єрний вантажівка, призначений для різних сегментів гірничовидобувної промисловості.

MDT430 має вантажопідйомність 30 тонн. Автомобіль обладнаний двигуном Scania з максимальною потужністю 350 л. с. Мотор агрегатирований із 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач Allison 5-го покоління.

Кабіна новинки виконана з листової конструкційної сталі, має посилений корпус і якісну шумоізоляцію, а також відповідає усім вимогам стандартів безпеки.

Всередині наявне регульоване сидіння оператора на підвісці та допоміжне сидіння для інструктора. Наявність сучасних електронних систем дозволяє дистанційно отримувати різні відомості про автомобіль, в тому числі, інформацію про рівень масла в двигуні і стан масляного фільтра.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий самоскид Müller MDT430 характеризується відмінним комфортом робочого місця оператора і високою продуктивністю, завдяки встановленим потужним вузлам приводу.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: