Субота, 15 травня 2021 10:45

Scania представила самоскид із підвищеною вантажопідйомністю

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажопідйомність кар'єрного самоскида Scania G440 XT 6х4 з кузовом KH Kipper становить до 32 тонн.

Нову модифікацію самоскида Scania  відзначає ціла низка особливостей.

Так, подвійний лонжерон на всю довжину рами має товщину 17,5 мм. Підвіска високої міцності розрахована на важкі умови експлуатації у кар’єрі. У самоскида посилені мости, ресори. Також наявні стабілізатори на передній і задній вісях.

Кузов спроектований спеціально для перевезення гірничої маси, розкривних порід, піску, щебню. Він виготовлений з високоміцної сталі Hardox 450, стійкою до абразивного зношення та ударних навантажень.

Метал бортів має товщину 8 мм, днища – 12 мм. Спереду кузов має захисний козирок на всю довжину кабіни. Це виключає її пошкодження при завантаження гірничих порід і підвищує безпеку.

6-циліндровий 13-літровий рядний двигун сконструйований спеціально для важких умов експлуатації. Потужності мотора у 440 к.с. вистачає з запасом, адже коробка передач працює ефективно, без ривків і посмикувань.

Гальмо на проміжному валу на 45% скорочує час на перемикання і мінімізує втрату потужності, що дуже важливо, коли машина повністю завантажена. Автоматична система завжди обирає передачу, яка найбільше відповідає робочим умовам. Коробка працює швидко, перемикання швидкостей майже непомітні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, передатне число головної передачі – 7.63 – дозволяє завантаженому автомобілю долати великі схили, а наявність міжколісних та міжвісьових блокувань і спеціальна кар’єрна гума забезпечують ефективну роботу навіть за дуже складних умов.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: