Четвер, 01 квітня 2021 09:59

Представили гігантський 90-кубовий напівпричіп для перевезення відходів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Knapen Trailers виконала на спецзамовлення вражаючий напівпричіп для перевезення відходів

Виробник напівпричепів і причепів Knapen Trailers, що входить до групи компаній Krone, розробив, виготовив і відвантажив величезний напівпричіп з рухомою підлогою, спеціально призначений для перевезення відходів.

Виконаний на замовлення напівпричіп Knapen Trailers має місткість 90 кубометрів і оснащений рухомою підлогою із 21 дощок HDI, двосекційним гідравлічним дахом з додатковим захистом і гідравлічним заднім вантажним порталом.

Також напівпричіп було посилено. Встановлено додатковий захист 2-секційного складного даху, великі зносостійкі пластини всередині для захисту бічних стінок, армування підлоги на дошках і всередині, що означає, що тепер він також підходить для перевезення генеральних вантажів.

Для додаткової гнучкості в роботі задній гідравлічний портал отримав двоє дверей.

Максимізувати безпеку робочих операцій в будь-якому місці дозволяє унікальний пульт дистанційного керування. За допомогою цього дистанційного пульта водій може віддалено, не залишаючи кабіни управляти складним дахом, задніми дверима і зсувним підлогою. Таке рішення виглядає особливо актуальним для сектора транспортування відходів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також в комплектацію спеціального напівпричепа з рухомою підлогою увійшло передове освітлення транспортного засобу Knapen Trailers Design, яке включає стандартну багатофункціональну освітлювальну задню панель або міцне і надійне дизайнерське освітлення.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: