П'ятниця, 02 серпня 2019 20:36

ZF розробила новий модуль зчеплення для важкої техніки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виробництво новинки стартує в 2020 році.

Німецький виробник компонентів ZF Friedrichshafen розробив багатодисковий модуль зчеплення Dynamic Perform. Серійне виробництво нового зчеплення для важкої техніки заплановано на 2020 рік, а поки воно почне встановлюватися на мобільних кранах Liebherr на 3-х - 5-тиосних шасі.

Нове модульне зчеплення TraXon Dynamic Perform здатне витримувати крутний момент до 3 000 Нм і забезпечувати мінімальний знос вузла при маневруванні. Зчеплення поставляється з системою демпфірування DynaDamp, яка, за словами ZF, поглинає вібрації від нових двигунів стандартів Stage 5 і Euro 6, а також з інтардером – гідродинамічним гальмом, яке знижує навантаження на гальмівну систему автомобільного шасі.

«Ми підтримали ZF в процесі розробки DynamicPerform і допомогли інтегрувати її в трансмісію мобільного крана. Прототипи кранів вже кілька місяців проходять випробування, щоб забезпечити масове виробництво на початку 2020 року», – прокоментував рішення оснастити крани системою TraXon DynamicPerform Мартін Доні (Martin Dony), фахівець відділу розробки та впровадження трансмісій мобільних кранів Liebherr.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: