Вівторок, 05 лютого 2019 11:53

В Україні з'явилися нові зчленовані самоскиди Volvo A45

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, днями була здійснена поставка в Україну трьох інноваційних зчленованих самоскидів Volvo A45.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, корисне навантаження Volvo A45 досягає 41 т (повна маса - 71 т). У рух машина приводиться двигуном Volvo D16F повної максимальної потужністі 350 кВт. Максимальна швидкість Volvo A45 досягає 57 км/ч.

Нагадаємо, перший в світі шарнірний самоскид компанія Volvo Construction Equipment створила в 1966 році. І на сьогоднішній день шарнірно-зчленовані самоскиди Volvo як і раніше залишаються лідерами ринку. Самоскиди оснащені ультрасучасними технологічними рішеннями та інноваційними функціями; переміщаються, маневрують і вивантажують матеріал найбільш ефективними і безпечними способами.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, поставка здійснена офіційним дилером Volvo CE в Україні, компанією ETS Group для «ДЕК», що спеціалізується на повному спектрі послуг в сфері розробки кар'єрів. Основний технічний парк компанії становить техніка Volvo - спецтехніки Volvo CE налічується понад 60 одиниць, самоскидів Volvo - понад 55.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: