Четвер, 25 листопада 2021 10:37

Scania показала камери заднього огляду, які замінять звичні дзеркала

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Scania продовжує розкривати подробиці про вантажівки нового покоління.

На черзі – система камер зовнішнього огляду та оновлене оздоблення кабіни. Камери транслюватимуть картинку на два 12,3-дюймові дисплеї, які закріплені на передніх стійках.

В Scania вказують на зручність нової системи: відмова від традиційних дзеркал дозволила зменшити кількість сліпих зон та підвищити оглядовість. До інших переваг технології шведи відносять кращу видимість у темний час доби та повну відсутність відблисків, властивих звичайним дзеркалам.

Форма корпусу камери розроблялася з метою найменшого опору повітря. Представники компанії стверджують, що камери захищені від бризок, а від заледеніння об'єктива покликана вберегти систему підігріву.

Камери можна налаштувати під різні типи вантажівок, завдяки чому відмовитись від дзеркал стане можливим на більшості моделей нинішнього покоління NTG.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зміни торкнулися і кабіни вантажівки: тепер інтер'єр топових комплектацій буде виконаний у чорному кольорі. Такого ж кольору буде оббивка матраців, проте простіші версії не матимуть чорної гами.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: