Середа, 16 червня 2021 12:45

Nokian представила нову шину для залізничних екскаваторів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Nokian представляє шину Ground Kare Semi-Slick для екскаваторів-навантажувачів на залізницях

Робота на залізничній колії висуває особливі вимоги до шин для екскаваторів-навантажувачів. Половина шини знаходиться на металі, що може спричинити нерівномірне зношування і скоротити термін служби шини.

Компанія Nokian Tyres впродовж декількох років вдосконалювала спеціальну шину для залізничного транспорту, і тепер унікальний варіант шини Nokian Ground King Semi-Slick вирішує багато проблем, які раніше були типовими під час використання екскаватора-навантажувача на залізницях.

Шина Nokian Ground Kare Semi-Slick має нетиповий вигляд: гладенька поверхня покриває приблизно третину протектора шини. Інша половина має той же вдосконалений рисунок блоків, що і стандартна шина для екскаваторів Nokian Ground Kare.

Візерунчата частина шини, як і раніше добре працює на м'якому грунті і при русі по дорогах, але гладенька деталь з товстим гумовим виступом дійсно витримує шліфування сталі під важкою машиною, гарантуючи, що шина не зношується передчасно.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для додаткового захисту від порізів і тріщин сімейство шин Nokian Ground Kare також має сталевий пояс під протектором. Каркас шини розроблений з урахуванням хороших амортизувальних властивостей.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: