Неділя, 24 січня 2021 12:52

Відомий виробник представив рішення для ефективної евакуації авто

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Miller Industries запропонувала розробку для евакуації машин під кутом 180 градусів.

Світовий фахівець з евакуації і буксирування Miller Industries відомий своїми брендами Century, Holmes, Chevron, Vulcan, Boniface і Jige представив спеціальне кріплення з роликовими напрямними, що забезпечує автовози можливістю підтяжки автомобіля до евакуатора під кутом до 180 градусів.

Завдяки використанню центру під'їзної задньої пластини на сталевих несучих платформах, це нове кріплення для роликових спрямовувачах забезпечує легкий доступ з швидким налаштуванням і використанням на існуючих платформах для перевезення автомобілів.

Це нове рішення кріпиться до задньої під'їзної пластини евакуатора і фіксується в центральному отворі для ланцюга.

1-дюймовий болт прикріплює роликовий спрямовувач до різьбового отвору в прямій пластині вантажної платформи евакуатора.

Забезпечення жорсткого закріплення до вантажної платформи робить цей направляючий ролик ідеальним для витягування автомобілів з кювету без необхідності розвороту евакуатора.

Це пристосування призначене для використання із тросом 3/8 дюймів і 7/16 дюймів і розрахована до 1600 кг тяги. Роликовий спрямовувач спроектований у відповідності до найвищих стандартів міцності і виготовлений і​​з оцинкованої сталі для захисту від корозії.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це кріплення для евакуації автомобілів зручно тим, що може бути налаштоване практично для будь-яких евакуаторів із під'їзної пластиною вантажної платформи, навіть якщо на ній немає центральних отворів для болта. Задня пластина може бути легко модернізована, додаванням отвору певного розміру в точне місце.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: