Вівторок, 19 січня 2021 11:58

Двигун FPT Cursor X отримав престижну нагороду за дизайн

Престижні нагороди Good Design Awards присуджуються виробникам, чиї продукти і концепції визнаються видатними у відповідній області. Засновниками премії є Чиказький музей архітектури і дизайну Атенеум спільно з Європейським центром вивчення архітектури, дизайну і урбаністичних досліджень.

Відбір інноваційних та передових рішень в області промислового і графічного дизайну з усього світу здійснюється з точки зору найвищої естетики щодо дизайну, нових технологій, форм, матеріалів, конструкції, концепції, функціональності, практичної доцільності, енергоефективності та екологічності.

У конкурсі Good Design Awards 2020 взяла участь рекордна кількість кандидатів з 48 країн. Журі складалося з професіоналів в сфері дизайну, провідних експертів галузі, профільних журналістів і критиків.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, одну з найпрестижніших премій отримав концепт двигуна Cursor X від FPT Industrial.

В основі нового Cursor X лежить філософія чотирьох «M»: Multi-power (мультіпотужність), здатність працювати на екологічному паливі - електроенергії, виробленої водневими паливними елементами з природного газу або накопиченої в акумуляторних батареях; Modular (модульність), простота збірки і інтеграції в транспортний засіб; Multi-application (різні області застосування), придатність для приводу різних машин - від сільськогосподарської та будівельної техніки до комерційних транспортних засобів і електростанцій; і Mindful (інтелект), функція самонавчання і широкі можливості підключення до інформаційних мереж.

Концепція Cursor X удостоєна нагороди за те, що перенесла «двигуни з-під капота» і перетворила їх на витвір дизайнерського мистецтва.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: