П'ятниця, 15 січня 2021 11:30

Створено новий матеріал для полегшення маси вантажних авто

Як передає SpecMachinery.com.ua, Hyundai розробив інноваційний матеріал, який істотно знижує масу напівпричепів

Компанія Hyundai Translead представила нову легку композитну панель з полімерним волокном, яка підвищує експлуатаційні характеристики причепів і сприяє зниженню загальних витрат для власників автопарків.

Компанія анонсувала нові моделі причепів-рефрижераторів з удосконаленою конструкцією, яка значно знижує їх масу і підвищує міцність. Крім того, виробник представив нову легку композитну панель з полімерним волокном для причепів. Передова технологія була розроблена у співпраці з LG Hausys - виробником, що спеціалізується на високоякісних матеріалах, включаючи деталі для побутової техніки і автомобілів.

У Hyundai заявляють, що поліпшення в конструкції рефрижераторних причепів дозволять завантажувати більше вантажів в кожну фуру.

Нова полегшена конструкція дозволяє знизити масу звичайного напівпричепа приблизно на 150 кг, а вага поліпшеного рефрижераторного напівпричепа знижується більш ніж на 300 кг.

Ще одна перевага полягає в тому, що волокна в центральному шарі панелі механічно пов'язані для підвищення міцності і зносостійкості. Підвищена міцність на відшаровування перешкоджає проникненню води, запобігаючи пошкодженням. Дана композитна панель пройшла випробування при екстремальних температурах і може витримувати навіть найсуворіші погодні умови.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, легкий причіп-рефрижератор відрізняється підвищеною термічною ефективністю. Панель розроблена з посиленою ізоляцією, що запобігає накопиченню вологи. Повідомляється, що волоконна серцевина інноваційної панелі знижує коефіцієнт теплопередачі до 25%.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: