Середа, 19 червня 2019 16:33

Hyva запускає платформу для управління автопарками

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Hyva Smart включатиме хмарну інтелектуальну систему бортового керування та керування автопарком.

Компанія Hyva співпрацює з різними виробниками техніки, розробляючи партнерські рішення з Hyva Smart і вивчаючи можливість реалізації більш широкої стратегії щодо екосистем на вантажівках. В першу чергу, до кінця поточного року Hyva Smart буде інтегрована в гірничодобувну галузь з подальшою більш широкою глобальною присутністю.

Hyva Smart представляє собою сенсорну систему моніторингу, яка додає інтелекту в систему самоскидного перекидання, пропонуючи основні переваги як для водіїв, так і для власників автопарків. За допомогою Hyva Smart водії можуть отримати консультації та допомогу в режимі онлайн, що допоможе їм приймати рішення, які підвищують безпеку та ефективність самоскидних розвантажень. А власникам автопарків система пропонує поліпшену продуктивність, розуміння поведінки водія, зниження адміністрування поїздок, оптимізацію часу безвідмовної роботи, що має привести до зниження вартості володіння і підвищення ефективності.

Hyva Smart доступна на декількох мовах і може бути налаштована в різних одиницях вимірювання. Система може використовуватися в будь-якому місці і в будь-який час, а додаткові датчики функції положення задніх дверей, систем наближення тощо, можуть бути легко інтегровані в платформу. Функціональність платформи Hyva Smart постійно еволюціонує, тому клієнти можуть масштабувати рішення відповідно до своїх потреб по мірі зростання або зміни. Зараз Hyva Smart повністю інтегрується з передніми кінцевими модернізованими циліндрами Hyva – Flash та Alpha для машин гірничодобувної, будівельної та транспортної галузі, а так само в причіпний склад тягачів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: