Вівторок, 16 липня 2019 17:57

Починаються випробування 1100-кіловатної електротрансмісії

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка року - електричний силовий агрегат Allison AXE Series буде інтегрований в електричну вантажівку Peterbilt 579EV 8 класу вантажопідйомності для випробувань.

Як SpecMachinery.com.ua, вже розповідав, електричний силовий агрегат AXE Series був вперше представлений в 2019 році на виставці Advanced Clean Technology (Каліфорнія). За словами розробника, ця система електричного приводу - «рішення, здатне змінити транспортну галузь».

«У своїй роботі компанія Allison покладається на власний великий досвід в області створення інновацій і тому впевнена, що даний продукт стане справжньою віхою в справі електрифікації транспортної галузі, - сказав Девід С. Граціозі, президент і керуючий директор компанії Allison Transmission. - Ми високо цінуємо можливість спільної роботи з лідером галузі».

Електричний силовий агрегат AXE Series буде інтегрований в електричну вантажівку Peterbilt 579EV 8 класу вантажопідйомності (дозволена максимальна маса 14 696 кг і вище) для проведення випробувань.

В результаті вантажівка отримає 1475 к.с. (1100 кВт) потужності і кращу в галузі ефективність - розповіли в компанії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: