Вівторок, 13 липня 2021 13:28

Mercedes-Benz відзвітував про істотне зростання попиту на комерційні фургони

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в офіційному звіті компанії Mercedes-Benz про результати, досягнуті з січня по червень 2021 року відзначаються високі показники споживчого попиту в різних країнах на весь модельний ряд.

Втім, в компанії відзначили і виниклу через брак чіпів проблему - майбутнє зниження динаміки продажів до кінця поточного року. Але поки підсумки продажів за квітнево-червневий період виглядають вельми вражаюче.

За ці три місяці автоконцерн продав 581 201 автомобіль, а за рік цей показник збільшився на 27%. У першому півріччі компанія реалізувала 1 162 471 автомобіль, що на 24,3% більше в річному обчисленні.

Істотне зростання продажів в квітні-червні 2021 року, як відзначили в компанії, припав на сегмент комерційних фургонів. У річному обчисленні показники в цьому секторі виросли на 37%. Найвищий попит на фургони Mercedes-Benz був відзначений на ринках Європи і Південної Америки.

Всього ж за звітний період (квітень-червень) було продано 84 190 моделей Sprinters, Vito, Tourer і Citan.

Підкреслили в компанії і націленість на виробництво електричних автофургонів. У другому кварталі 2021 року було реалізовано понад 2400 електрифікованих фургонів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у 2022 році майбутнє покоління невеликих фургонів доповнить асортимент електротехнічної продукції.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: