Середа, 30 червня 2021 12:34

В Україні хочуть збудувати завод із виробництва електробайків

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Delfast планує у 2022 році досягти 51% локалізації виробництва електробайків в Україні

Компанія з виробництва українських електробайків Delfast планує у 2022 році збільшити відсоток локалізації виробництва електробайків в Україні за рахунок запуску власного заводу.

Основні причини відкриття заводу Україні - це локалізація, контроль якості та економія. Наразі укладається угода із Київським радіозаводом та його правонаступником – компанією «Елміз».

  • У нас із ними передбачається багатостороннє співробітництво. Це не лише оренда приміщень - вони розробляють для нас майбутнє обладнання, здійснюють складання. Найголовніше – вони мають досвід: виробляють електромобілі, зарядні станції для електротранспорту й теж були зацікавлені в партнерстві саме з нами, - розповів співзасновник Delfast Данило Тонкопій.

Він також заявив, що виробництво в Китаї не може забезпечити компанії необхідного рівня якості продукції, оскільки кордони Китаю закриті, і Delfast давно відправив би туди інженерів.

За розрахунками Delfast, виробництво електробайків в Україні коштуватиме компанії дешевше.

  • Наведу приклад: рама, вироблена в Китаї, обійдеться нам у $250. А наші партнери в Дніпрі виробляють перші зразки за ту саму ціну, але в міру збільшення обсягів виробництва ціна знижуватиметься. У результаті економія може становити до 30%, - заявив Тонкопій.

Як повідомлялося, раніше Delfast розпочав пошук інвесторів з метою запустити повну локалізацію виробництва електробайків в Україні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у квітні 2020 року український стартап Delfast Bikes отримав грант від програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розміром понад 3 млн грн на розробку та виробництво триколісного електробайка Delfast Trike для кур'єрів і служб доставки з підвищеною вантажопідйомністю.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: