Середа, 10 березня 2021 11:20

Volvo CE будує перший в світі майданчик для автономної техніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Volvo CE будує перший в світі майданчик для випробувань і демонстрації електричної автономної спецтехніки

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) будує перший в світі випробувальний і демонстраційний майданчик для електричних автономних транспортних рішень в своєму клієнтському центрі в Ескільстуні, Швеція.

Ця інноваційна зона площею 66 000 м2 буде включати в себе захищену трасу для повністю електричних, автоматизованих і телекерованих машин з зарядною інфраструктурою і підключенням 5G, будівлю диспетчерської і тренувальну кімнату, глядацьку трибуну і тренувальний майданчик для допоміжних функцій другого пілота Volvo.

Головним нововведенням на виставці стане технологія для автономного транспорту TARA, що представляє собою комплексне рішення, призначене для автономної роботи в межах певної території, наприклад, в кар'єрі або шахті. Система складається з електричного самоскида TA15 і всієї необхідної інфраструктури, щоб зробити роботу безпечною і плавною на таких об'єктах, як будівництво, кар'єри або шахти.

На захищеному шляху також будуть представлені машини з дистанційним управлінням, які ідеально підходять для роботи в кар'єрах або шахтах з використанням двох бурових, дистанційно керованих в одній з диспетчерських.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ще одна диспетчерська продемонструє в режимі реального часу, як послуги компанії із забезпечення безперебійної роботи і продуктивності можуть знизити загальну вартість володіння і експлуатації для клієнтів.

Нагадаємо, що ексклюзивним дилером техніки VolvoCE в Україні, є компанія ETS Group




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: