Середа, 12 лютого 2020 12:12

Автоперевізники заблокували Кабмін

З самого ранку 12 лютого на під'їздах до Києва зібралося багато фур. Також багатотонні автомобілі стоять і під будівлею Кабінету Міністрів України на вулиці Михайла Грушевського. Через це утворилися пробки.

Міжнародні вантажоперевізники вимагають, щоб дотримувалися їх права в роботі. Про це повідомляє Інформатор.

На автомобілях розміщені плакати з написами «Не знущайтесь з автоперевізніків», «Не заробляє перевізник - втрачає держава», «Вимагаємо забезпечити прозорість процедури видачі та використання дозволів» та інші.

Активісти подали заявку на участь в мітингу, де вказали, що акція буде проходити безстроково, а під будівлю Кабміну з'їдеться близько 600 вантажних автомобілів.

І акція вже має результат: міністр інфраструктури України Владислав Криклій, який вийшов на мітинг перевізників, запевнив, що до п’ятниці включно всі пропозиції перевізників щодо видачі дозволів на автоперевезення будуть опрацьовуватися, після чого буде проведене засідання комісії і ухвалені запропоновані зміни – передає УНН.

"Ми домовились про те, що до п’ятниці включно всі ці пропозиції опрацьовуються, щоб не було так, що одним підходять, а іншим не підходять. І ми будемо мати таку ж саму, альтернативну, акцію від інших перевізників. На понеділок ми готові, або на п’ятницю навіть, якщо ви раніше надасте погодження з цими позиціями, які вчора відпрацьовані були, проводимо засідання комісії і, власне, вносимо ті зміни", - сказав Криклій.

Він додав, що технічні речі обговорять з Леонідом Костюченком, який очолює Асоціацію міжнародних автомобільних перевізників України.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: