Середа, 02 жовтня 2019 18:30

Дилери John Deere в Україні взялися за техніку Kramer

В 2017 році Kramer і John Deere оголосили про те, що усі компактні повнопривідні колісні навантажувачі, телескопічні колісні навантажувачі та теленавантажувачі під торговою маркою Kramer насамперед будуть реалізуватися через торгову мережу John Deere. Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, тепер перші українські дилери John Deere починають просувати торгову марку Kramer, розширюючи свою лінійку продуктів.

Український ринок обладнання для транспортування матеріалів нестримно росте в аграрному секторі, тому компанія Kramer намагається отримати вільний та постійний доступ до сільськогосподарського ринку за рахунок тісної й довготривалої співпраці з дилерською мережею John Deere – йдеться в прес-релізі виробника. 

Маючи компактні повнопривідні колісні та телескопічні колісні навантажувачі (13 моделей), теленавантажувачі (11 моделей) з висотою штабелювання 6–9 м, а також величезний вибір комплектуючих, аксесуарів і запчастин, компанія Kramer допомагає істотно розширити лінійку продуктів John Deere - повыдомляэ SpecMachinery.com.ua. Усі вироби Kramer розроблено та виготовлено на виробничому об’єкті Kramer у Пфуллендорфі, Німеччина. 

Бренд Kramer має багату історію та утримує лідерство на ринку протягом багатьох років. Крім того, він є беззаперечним символом безпеки. Висока якість інноваційного обладнання є лише одним з аспектів безпеки. Компанія Kramer — надійний вибір для клієнтів і дилерів, оскільки досвід та інноваційний потенціал забезпечують інвестиційну безпеку й майбутню життєздатність.

 

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, перші офіційні дилери John Deere вирішили встановити партнерські відносини з Kramer. Широкий асортимент виробів, адаптація до індивідуальних потреб клієнтів, а також високі стандарти якості як всієї лінійки продуктів, так і надання послуг стали переконливим аргументом на користь обслуговування дилерами John Deere клієнтів Kramer. 

«Україна — це ринок, який має великий потенціал для швидкого розвитку бренду Kramer. Ми переконані в тому, що клієнти зможуть оцінити наші передові технології для важких умов експлуатації в аграрному секторі, універсальність та якість обладнання Kramer», — додає менеджер з розвитку ринків Владислав Андріанов, який працює в компанії Kramer.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: