Четвер, 05 вересня 2019 20:44

В Україні представили новий пікап JAC

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка пропонується з 2-літровими дизельним та бензиновими двигунами.

Компанія «Богдан-Автотрейд» – офіційний дистриб’ютор автомобілів JAC в Україні, презентувала сьогодні у Києві новий пікап JAC T8, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі компанії.

Спроектований на базі новітньої міжнародної платформи 8-го покоління, JAC Т8 уособлює в собі сучасні тенденції виробництва пікапів та представляє найвищий рівень Made in China. Пікап JAC T8 охоплює повний спектр оновлення в стилі, потужності, безпеці та комфорті. Поєднуючи розкішний дизайн SUV та продуктивність комерційного автомобіля JAC T8 створений і для комфортного життя, і для ефективної роботи.



«Слоган нової моделі «Легко жити, легко працювати» відображає оновлене застосування пікапа JAC. Завдяки інтелектуальним функціям та новому інтер’єру цей утилітарний автомобіль відтепер пропонує більше розкоші та комфорту, аніж інший автомобіль цього класу. За допомогою JAC T8 Ви зможете з легкістю транспортувати вантаж вагою до 900 кг, із високою рамною конструкцією долати великі відстані, в тому числі і на бездоріжжі, а також подорожувати у комфортабельній та затишній атмосфері. – розповідає Олександр Луценко, Генеральний директор компанії «Богдан-Автотрейд». Завдяки універсальному застосуванню нова модель може зацікавити сім’ю, фермерів та мікробізнес. Серед ключових переваг нового пікапа JAC T8 слід відзначити модний спортивний дизайн, великі габарити, посилену систему безпеки, просторий інтер’єр та потужний дизельний двигун».



Розроблений в італійському науково-дослідному інституті JAC, дизайн Т8 виражає красу позашляхових моделей JAC і підкреслює новий ексклюзивний стиль пікапа.

Містка вантажна платформа розміром 1520 мм х 1520 мм х 470 мм, яка може перевозити до 900 кг, пропонує нові можливості для різноманітних навантажень та перевезень.

В залежності від комплектації JAC T8 оснащується 2.0-літровим бензиновим або дизельним двигуном. В цей час застосування новітньої технології забезпечує таку ж потужність і крутний момент, як і традиційний 2,5-літровий двигун. Високоефективний 2.0-літровий дизельний двигун генерує максимальну потужність 139 к.с. і максимальний крутний момент 320 Нм.

Тим часом технологія турбоннаддува і система Common Rail подбає про оптимізацію витрат палива і зниження рівня шуму.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: