Середа, 19 червня 2019 12:38

Стали відомі подробиці угоди між Volkswagen та Ford

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанії поглиблять партнерство у розробці пікапів та легкого комтранспорту та разом займуться розробкою електрокарів та технологій автономного водіння.

Виконавчий директор Volkswagen Герберт Дисс, виступаючи на зборах високопоставлених керівників концерну в Німеччині, заявив, що переговори про нову угоду з Ford «просуваються добре» і знаходяться на межі завершення.

За словами Дисса, VW Group знаходиться під сильним впливом китайського ринку, тому без посилення присутності в США, глобальні торговельні конфлікти можуть поставити концерн в скрутне становище.

Раніше Volkswagen і Ford вже уклали угоду, в рамках якої збираються об’єднати зусилля при розробці пікапів і легкого комерційного транспорту, а зараз рухаються в бік тісної співпраці в розробці електромобілів і автономних технологій водіння.

Деталі угоди поки невідомі, але передбачається, що VW може інвестувати кошти в дочірню компанію Ford Argo AI, що цілком логічно, якщо врахувати, що недавно німецький автогігант припинив співробітництв з компанією Aurora, яка розробляє аналогічні автономні системи водіння.

Німецький бренд наразі відчуває спад попиту в зв’язку з різким падінням продажів в Китаї, і, за словами Дисса, партнерство з Ford допоможе підвищити оціночну вартість компанії, що є важливим чинником для подальшого розвитку бренду, включаючи укладення нових партнерських угод.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: