П'ятниця, 12 травня 2023 13:30

В Києві відбудеться виставка комерційного та спеціального автотранспорту

30 травня – 1 червня 2023 року в Києві в павільйоні №4 Міжнародного виставкового центра пройде виставка комерційного та спеціального автотранспорту ComAutoTrans. Вже традиційно вона відбудеться одночасно з виставкою для СТО AutoTechService.

Новинкою цього року стане експозиція спеціального автотранспорту для комунальних підприємств міських, селищних та сільських територіальних громад, дорожніх служб. Тематика ComAutoTrans, що завжди включала в себе комерційні автомобілі всіх типів, автобуси і мікроавтобуси, рішення для інфраструктури АТП, поповнилась автотранспортом, необхідним для нагальних потреб комунальників, перевізників, шляховиків, аварійників, енергетиків українських територіальних громад, що постраждали від агресії рф.

Виставка ComAutoTrans 

Запрошуємо виробників автотехніки, дилерів, закупівельників комерційного та спеціального автотранспорту, фліт-менеджерів, авто-юзерів, логістів, АТП, перевізників, спеціалістів СТО відвідати виставку. Реєстрація відвідувачів за посиланням: https://avtoexpo.ua/cat/registration безкоштовна при використанні промокоду SPEC спеціально для читачів ресурсу SpecMachinery

Зараз підвищений попит мають вантажні, прибиральні, аварійні автомобілі, сміттєвози, автокрани, автовишки, спецтехніка з утримання дорожнього господарства, сервіс комунального автотранспорту. Масштабну експозицію автотранспорту представить національний виробник – ТД «Будшляхмаш». Також свій асортимент техніки презентують Альфатекс, Авто-регіон, Спец-ком-сервіс, Голекс (Dongfeng, XCMG), Реформ, Райдер Україна, Логінтех, Ранхорс Україна та інші.

Виставка ComAutoTrans 

Фішкою виставки стане практичний семінар «Фінансування потреб в автотранспорті в умовах війни». Цільова авдиторія заходу: фахівці з публічних закупівель, повноважні представники виконавчих органів місцевого самоврядування та їхніх комунальних підприємств, органів державної влади, дорожніх служб, які здійснюють ремонтно-експлуатаційні роботи, енергетики, пожежно-рятувальних загони, транспортні управління поліції, ДСНС та ін. 

На практичному семінарі будуть обговорюватися:

  • особливості здійснення публічних закупівель автотранспорту під час війни;
  • ситуація на ринку спеціального цільового фінансування, шляхи і алгоритми взаємодії з донорами;
  • практичні аспекти закупівель, пошук грантів, юридичне оформлення автотранспорту для потрем ОМС і держслужб.

Організатори заходу: Premier Expo та Всеукраїнська Асоціація ОТГ

Якщо ви є керівником чи фахівцем із публічних закупівель виконавчого органу місцевого самоврядування чи комунального підприємства, органів правопорядку чи іншої державної установи, і хочете взяти участь у практичному семінарі, пишіть на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Виставка ComAutoTrans 

Також на виставці реалізується тематичний спецпроєкт «Авто Перемоги» в підтримку волонтерів, які забезпечують допоміжною автотехнікою підрозділи ЗСУ, тероборони та інших захисників України. На ComAutoTrans можна буде побачити машини, які по закінченні заходу поїдуть на фронт: баггі для військових, мобільні СТО та шиномонтаж, медичний автомобіль, мобільний пересувний банно-пральний комплекс. Участь у виставці для них – прекрасна можливість знайти партнерів для переобладнання автівок під потреби військових, а також організувати збір донатів на наступні проєкти.

Запрошуємо виробників автотехніки, дилерів, закупівельників комерційного та спеціального автотранспорту, фліт-менеджерів, авто-юзерів, логістів, АТП, перевізників, спеціалістів СТО відвідати виставку. Реєстрація відвідувачів за посиланням: https://avtoexpo.ua/cat/registration безкоштовна при використанні промокоду SPEC спеціально для читачів ресурсу SpecMachinery




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: