Понеділок, 20 вересня 2021 10:48

Електробус IVECO E-Way встановив новий рекорд автономності

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, повністю електричний автобус IVECO проїхав 543 кілометри на повній зарядці.

Повністю електричний автобус IVECO Bus E-Way побив новий рекорд автономності в реальних умовах експлуатації, продемонструвавши всі переваги транспорту з нульовим рівнем викидів.

Тестування здійснювалося з ініціативи компанії Verkerhrsbetriebe Bachstein і проходило впродовж двох днів з 5:30 до 16:00. Під час цих слотів 12-метровий E-Way, оснащений батареями на 335 кВтч, без проблем проїхав на одній зарядці 543 кілометри.

Цей рекорд, сертифікований TÜV Nord, підтверджує домінування IVECO Bus в області електричної та екологічної мобільності. Слід зазначити, що при залишковому заряді 3% в кінці тесту IVECO Bus E-Way міг би піти ще далі завдяки низькому споживанню 0,61 кВтг / км.

Автобуси IVECO Bus E-Way - це найбільш повний модельний ряд на ринку, що пропонує мобільне рішення, яке адаптується до конкретних потреб кожного клієнта з широким вибором довжини (9,5, 12 і 18 метрів) і режимами зарядки (повільна зарядка в нічний час або швидка зарядка).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у цій лінійці продуктів використаний більш ніж двадцятирічний досвід розробки та виробництва, накопичений брендом в області альтернативних джерел енергії та електричної мобільності.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: